Medewerker Educatie (vrijwilliger)

Het Liemers Museum verzorgt al vele jaren educatieve programma's voor leerlingen van basisscholen in De Liemers.  De programma's bestaan uit lesmateriaal dat leerlingen op school tijdens een aantal lessen inzicht geeft in een bepaald thema én een afsluitend bezoek aan ons museum.

Voor het begeleiden van de bezoeken aan ons museum zijn we met spoed op zoek naar een aantal vrijwiligers die het bestaande team willen komen versterken. De bezoeken worden meestal gehouden op dinsdag-, woensdag- of donderdagochtend. De bezoekende leerlingen worden meestal onderverdeeld in een drietal groepen die onder leiding van onze vrijwilligers de programmaonderdelen volgen.

Vind je het leuk om op deze wijze jongeren met cultuur in aanraking te brengen en heb je belangstelling voor deze functie neem dan contact op met Karin Degen, educator van ons museum (museumeducatie@liemerskunstwerk.nl) of maak een afspraak via ons secretariaat op 0316-581830. Het is uiteraard mogelijk om eerst eens een keer vrijblijvend mee te lopen.