Sinterklaasactie voor de Voedselbank bij Kunstwerk!

sint01In de Liemers wordt al enkele jaren de "Sinterklaas actie Zevenaar" gehouden.
Het doel van deze actie is om geld in te zamelen om het mogelijk te maken dat ook kinderen wiens ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank Zevenaar en Rijnwaarden in huiselijke kring Sinterklaas kunnen vieren.
Want hoe kan een kind begrijpen dat zelfs Sinterklaas zijn huis overslaat!

Tot 21 november a.s. wordt op meerdere locaties van Kunstwerk!  geld ingezameld voor dit doel.
Na die datum wordt het geld beschikbaar gesteld aan de voedselbank zodat die in staat is om de daarvan aangeschafte pakjes tijdig voor pakjesavond af te leveren.

sinterklaas34Wilt u ook mee doen? Loop tijdens de openingsuren binnen bij het Liemers Museum of één van de andere vestigingen van Kunstwerk! Culturele Voorziening in de Liemers en doneer voor dit goede doel!

Namens Sinterklaas bedankt!