Slim zoeken

 

Meer ...

Het Liemers Museum ligt op circa 100 meter van station Zevenaar en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 14.00 - 17.00 uur.

Kerkstraat 16,
6901 AB  Zevenaar
085-0409971
vvv

Combinaties

Mimi van Bindsbergen & Riet Mooren
Schilderijen/ruimtekistjes/tekeningen

 

combinaties1De tentoonstelling is van 9 maart tot en met 3 juni 2018 te zien bij Kunstwerk! Liemers Museum.

De tentoonstelling bestaat uit 3 verschillende thema’s. Bij het eerste thema laat hoofdexposant Mimi van Bindsbergen haar nieuwe serie schilderijen zien onder het thema 'Twee werelden/Twee ruimten'. Fragmenten van het ene zweven in de andere ruimte. Het is als knipperen met je ogen of het er nu is of niet. Het ontvouwt zich als een theater in het bos. Het bos als theater. De bomen gestileerd. Deze binnenruimten buiten zijn nu op de voorgrond, het is als een doos die zich heeft uitgeklapt. Het moet met elkaar mee doen. De werelden zijn herkenbaar maar tegelijkertijd ook niet.
Het tweede thema zijn de portretten van haar vader. Deze portretten zijn een onderdeel van een expo 'Silence' dat dit jaar mee gaat doen in Finland. In de expositie laat Mimi een serie portretten zien die ongeposeerd iets proberen te laten zien van Stilte en Stemming.
Bij het laatste thema presenteert Mimi samen met Riet tekeningen uit de serie 'Open en Bloot'. Een gezamenlijk project waarbij beide 'handschriften' samenkomen. Dit unieke proces van duotekenen leidt tot verrassende, vernieuwende kunstuitingen, die kracht uitstralen.

 

Kunstwerk! Liemers Museum
Open op dinsdag t/m zondag van 14.00 tot 17.00 uur

 

Blijf op de hoogte en ontvang het laatste nieuws over ons museum op Twitter!

 

twitterbutton.nl

 

twitterfacebookVVVInloggen medewerkers